Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu încearcă să scape din arest

Primarul suspendat a cerut Tribunalului Bucureşti să-i schimbe arestul preventiv cu cel la domiciliu sau cu controlul judiciar.Acesta este acuzat că a luat mită 25 de mii de euro

Vezi și

Primarul suspendat a cerut Tribunalului Bucureşti să-i schimbe arestul preventiv cu cel la domiciliu sau cu controlul judiciar.Acesta este acuzat că a luat mită 25 de mii de euro.

Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie, marţi, 20 octombrie, cererea prin care Sorin Oprescu a solicitat înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură mai blândă, respectiv control judiciar sau arest la domiciliu.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 9 octombrie, ca Sorin Oprescu să râmână încă 30 de zile în arest. Instanţa a respins contestaţia edilului şi a menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de prelungire a mandatului emis în 6 septembrie, în dosarul în care edilul suspendat al Capitalei este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro. Curtea de Apel Bucureşti a respins definitiv, pe 6 octombrie, şi o cerere a edilului de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar sau cu arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri sociale » Sorin Oprescu încearcă să scape din arest