Antena Meniu Search
x

Special! Ce se întâmplă dacă amesteci alcoolul cu energizante

Australienii au dorit să afle dacă este adevărat că oamenii care amestecă alcoolul cu energizantele beau mai mult. Şi au aflat. După ce au organizat o petrecere-experiment.

Vezi și

 Australienii au dorit să afle dacă este adevărat că oamenii care amestecă alcoolul cu energizantele beau mai mult. Şi au aflat. După ce au organizat o petrecere-experiment.

Cercetătorii australieni sunt decişi să obţină măcar un loc 3 în clasamentul celor mai penibile studii. Şi asta pentru că s-au apucat să studieze cocktailurile care conţin alcool şi băuturi energizante. Dacă nu ştiţi în ce constă o astfel de băutură, să lăsăm un specialist să dea explicaţiile necesare.

Din fericire, românii nu sunt mari amatori de cocktailuri. Mai ales de cele care conţin energizante. Să revenim la cercetătorii australieni. Şi mai ales la motivaţia lor pentru a relua un studiu deja existent, potrivit căruia cei cărora le place combinaţia alcool-energizant pot să bea mai mult decât restul.

Australienilor li s-a părut că studiul nu a fost suficient argumentat, aşa că au organizat o petrecere-experiment, la care au invitat 75 de persoane. Concluzia a fost clară: cei care combinau alcoolul cu energizantul au cerut şi un al doilea pahar, după care a urmat al treilea şi tot aşa. Ce-i drept, nu au făcut şi un studiu post-petrecere ca să măsoare nivelul de mahmureală, dar asta e altă poveste. Una pe care românii o ştiu mult prea bine.

Aşadar, indiferent cât de mult ne place gustul unui cocktail şi cât de bine ne simţim după ce bem câteva pahare, e bine să ne gândim şi cum ne vom simţi după ce ne va trece starea de euforie bahică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Special! Ce se întâmplă dacă amesteci alcoolul cu energizante