Antena Meniu Search
x

Special! Dorințele copilului, coșmarul adulților

Când sunt mici, fetiţele îşi doresc să facă tot ce fac mamele lor!

Vezi și

Când sunt mici, fetiţele îşi doresc să facă tot ce fac mamele lor! Să se machieze, să se încalţe cu pantofi cu toc, să se culce la ce oră vor, să stea oricât de mult la televizor sau la computer, iar după ce mai cresc abia aşteaptă să se multe la casa lor.

Unde să facă tot ce le trece prin cap. Dar până să reuşească să devină independente, trebuie să respecte regulile. Unii părinţi fixează un anumit program, pe care adolescenta trebuie să-l respecte.

Alţi parinţi nu sunt de acord ca fiicele lor sa iasa pe strada de parca s-ar fi împiedicat oi ar fi cazut cu faţa în trusa de machiaj. Doar ca fetele sunt atât de îndragostite de farduri încât nici nu se gândesc să renunţe. Vreodată!!!

Dar anii trec, fetele se maturizează şi îşi dau seama că dorinţele din adolescenţă n-au nimic în comun cu realitatea adultă. Dar acestea sunt lucruri care se învaţă mult mai târziu în viaţă.

Eventual după o grămadă de scandaluri cu părinţii care - vezi-Doamne - sunt prea rigizi şi nu înţeleg tânăra generaţie. Totuţi, pâna să atingă acest stadiu de înţelepciune, fetele continuă să viseze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Special! Dorințele copilului, coșmarul adulților