Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Pernele ne influențează sănătatea

Dacă nu ne aşternem bine patul înainte de culcare, s-ar putea să ne trezim cu tot felul de "înţepeneli".

Vezi și

 Dacă nu ne aşternem bine patul înainte de culcare, s-ar putea să ne trezim cu tot felul de "înţepeneli". De vină este perna necorespunzătoare stilului nostru de a dormi.

Avem atâtea alegeri de făcut în fiecare zi încât ultima noastră grijă este perna pe care dormim. Chiar dacă magazinele sunt pline o varietate întreagă, parcă, totuşi, nu ştim la care model să ne oprim. Mai ales că specialiştii avertizează că trebuie să acordăm o mare atenţie alegerii pernei, pentru că de ea depinde sănătatea noastră.

Deci nu avem criterii clare de alegere a pernelor. Tocmai de aceea, am întrebat un specialist. Aşa că dacă nu avem perna potrivită şi nu ne corectăm poziţia corpului în somn, ne putem trezi cu tot felul de probleme.

Interesant este că nu ştim cum să ne alegem pernele, dar conştientizăm faptul că sunt singurele vinovate de durerile care apar în timpul somnului. Aşa că e mai bine să prevenim decât să tratăm. Şi, după cum aţi remarcat, alegerea corectă a pernelor este foarte importantă pentru sănătatea coloanei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Pernele ne influențează sănătatea