Special! Sushi, secretul siluetei japonezilor
Ce poate fi mai frumos pentru cineva care ţine dietă decât să mănânce ceva gustos şi să piardă în greutate în acelaşi timp. Japonezii au descoperit că acest lucru este posibil, dacă ai un regim alimentar bazat pe sushi.
Ce poate fi mai frumos pentru cineva care ţine dietă decât să mănânce ceva gustos şi să piardă în greutate în acelaşi timp. Japonezii au descoperit că acest lucru este posibil, dacă ai un regim alimentar bazat pe sushi.
sushi vă menţine sănătoşi şi - în acelaşi timp - vă ajută să topiţi kilogramele în plus. Evident că regula se aplică doar dacă ţinem cont de regulile acestei diete. În primul rând trebuie să respectăm cele trei mese ale zilei şi cele două gustări, care trebuie să se bazeze pe fructe sau legume.
Consumul de peşte nu trebuie să depăşească 400 de grame pe săptămână. Trebuie să fie neapărat un peşte oceanic: ţipar de mare, macrou, dorada, somon, ton.+19,03 Ar fi ideal să fie consumate imediat după preparare. Este important acest aspect pentru ca proprietăţile biofizice ale peştelui să rămână integre.
Alături de sushi, trebuie să beţi ceai verde sau ceai de ghimbir pentru a stimula digestia şi a elimina toxinele. Foarte important este şi sosul pe care îl folosiţi atunci când mâncaţi sushi.
E important să alegem un sos cu puţin sodiu, cu mai puţină sare, tocmai pentru a evita balonarea sau retenţia de apă. Există mai multe tipuri de sushi, dar fiecare este foarte uşor de preparat.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰