Antena Meniu Search
x

Special! Talent cu carul, viteză cu bolidul

Există oameni care muncesc o viaţă întreagă fără să afle ce şi-ar fi dorit, de fapt, să facă! Şi mai există şi acele cazuri fericite de persoane care ştiu încă din copilărie ce carieră doresc să urmeze

Vezi și

Există oameni care muncesc o viaţă întreagă fără să afle ce şi-ar fi dorit, de fapt, să facă! Şi mai există şi acele cazuri fericite de persoane care ştiu încă din copilărie ce carieră doresc să urmeze. 

Este şi cazul unui tânăr din Braşov. Deşi are doar 16 ani, îşi trăieşte visul. Nu prea ştie care sunt regulile de circulaţie şi cum se conduce pe un drum public, este un as al volanului. Adolescentul şi-a trecut câteva campionate în palmares, iar acum se pregăteşte pentru lumea mare a sportului pe patru roţi.

Norbert are doar 16, dar pentru el maşina nu mai are niciun secret. La vârsta la care alţii de seama lui gonesc cu bolizi doar în jocurile video, tânărul braşovean este deja un campion pur sânge al raliului. Şi poate părea bizar, dar ştia că asta vrea să facă încă din scutece.

Pluralul pe care-l foloseşte atunci când vorbeşte de cariera lui nu e rezultatul emoţiilor. Ca orice pilot care se respectă, ştie că succesul unui campion depinde şi de talentul copilotului. Iar tânărul Norbert îl are în dreapta sa pe cel care l-a introdus în lumea raliului. Pe tatăl său.

Momentan, Norbert participă alături de tatăl său la competiţiile de slalom paralel. Însă, de la anul vrea să facă pasul cel mare şi să debuteze în campionatul naţional de raliu. Dar visele lui nu se opresc la graniţele ţării.

Momentan, pentru Norbert un singur lucru este mai important decât raliul. Şcoala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Special! Talent cu carul, viteză cu bolidul