Antena Meniu Search
x

Suporteri stelisti si rapidisti, ridicati de Politie in urma unor perchezitii! Sunt acuzati de incaierare si ultraj

Mai multi suporteri stelisti si rapidisti au fost ridicati, marti, de Politie in urma unor perchezitii, sub acuzatiile de incaierare si ultraj asupra bunelor moravuri. Actiunea vine ca urmare a incidentelor provocate de fani inaintea meciului dintre Steaua si Rapid, din 14 aprilie.

Vezi și

Conform Politiei Capitalei, s-au realizat opt perchezitii in urma carora au fost retinute 13 persoane, dintre care cinci aveau emise pe numele lor mandate de aducere. Sapte suporteri stelisti si sase sustinatori ai Rapidului au fost adusi pentru audieri la Politia Sectorului 5 in urma incidentelor provocate in data de 14 aprilie.

Cei 13 suporteri sunt acuzati de incaierare si ultraj contra bunelor moravuri. Unii dintre dintre acestia s-ar fi luat la bataie atat inainte cat si dupa meciul Rapid - Steaua, pe strazile Ion Nedeleanu si Vasile Topliceanu. Anchetatorii au gasit la perchezitii bate si sabii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Suporteri stelisti si rapidisti, ridicati de Politie in urma unor perchezitii! Sunt acuzati de incaierare si ultraj