Antena Meniu Search
x

Suspecta ca si-a injunghiat iubitul: O tanara de 21 de ani a fost retinuta de anchetatori

Politistii bucuresteni investigeaza o crima socanta ce a avut loc in Capitala. O tanara de 21 de ani a inceput sa bata disperata la usile vecinilor pentru a anunta ca iubitul ei a fost injunghiat dupa vizita unui prieten.

Vezi și
In stare de soc si patata pe maini cu sangele iubitului, tanara le cerea disperata ajutor. Printre lacrimi si tipete, le-a povestit ca l-a gasit pe barbat fara suflare. “Ea zice ca s.a certat cu el, a plecat si cand a venit l-a gasit cu un cutit in el”, povesteste un vecin. De fapt, un alibi gandit in graba. Fara acoperire sau credibilitate. Mai ales ca martor al crimei a fost un prieten de-al barbatului, care a fugit in momentul in care l-a vazut rapus cu singura lovitura de cutit.

Ramasa singura si prea ametita de alcool ca sa mai gandeasca limpede, primul gand al tinerei a fost sa ascunda toate urmele crimei. Si-a schimbat hainele patate de sange, dar a uitat sa-si spele mainile. Si a iesit pe scara blocului sa ceara ajutor, pozand, la randu-i, in victima. Nu a convins pe nimeni.

Tanara, condamnata deja intr-un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului, a fost retinuta de anchetatori si cel mai probabil va fi acuzata de omor.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Suspecta ca si-a injunghiat iubitul: O tanara de 21 de ani a fost retinuta de anchetatori