Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Constanța s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc. Medicii n-au mai putut face nimic

Un tânăr de 24 de ani din Constanța a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc de pe Strada Ștefan cel Mare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.01.2020, 13:14

Un tânăr s-a aruncat în gol de la etajul 6, în Constanța. A murit pe loc
Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața - Arhivă

Un tânăr de 24 de ani din Constanța a murit pe loc după ce s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc de pe Strada Ștefan cel Mare.

Nimeni nu își explică motivele pentru care tânărul, care locuia în apartament alături de tată și bunic, a recurs la gestul extrem în miezul nopții. Potrivit Ziua de Constanța, acesta ar fi avut o altercație cu tatăl său înainte de a sări în gol, însă informația nu a fost confirmată.

De altfel, poliția a deschis un dosar penal pentru a elucida circumstanțele care au dus la această tragedie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Medicii au fost solicitați prin 112 pentru un pacient căzut de la etajul 6. Din păcate nu am putut constata decât decesul. Pacientul prezenta multiple traumatisme incompatibile cu viața", a precizat medicul Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanșa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Constanța s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc. Medicii n-au mai putut face nimic