Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a tras de 7 ori cu puşca în muncitorii care lucrau la o casă: "A venit vecinul cu puşca şi a făcut pac pac cu noi" (Video)

Un tânăr din Teleorman s-a înfuriat pe muncitorii care lucrau la casa vecinului, a pus mâna pe o puşcă cu alice, s-a urcat pe coteţul găinilor şi a început să tragă în muncitori.

de Cristian Ionescu

la 24.10.2019 , 19:03

Un tânăr din Teleorman s-a înfuriat pe muncitorii care lucrau la casa vecinului, a pus mâna pe o puşcă cu alice, s-a urcat pe coteţul găinilor şi a început să tragă în muncitori.

De şapte ori a tras tânărul în oamenii care fugeau să se ascundă, nimerind pe unul dintre ei în spate şi rănindu-l. Victima a fost transportată la spital şi va fi supusă unei operaţii de extragere a alicelor din spate.

Un tânăr a pus mâna pe o puşcă cu alice şi a luat la ţintă muncitorii vecinului

Vezi și

Un bărbat a fost rănit în spate, după ce un tânăr furios a pus mâna pe o puşcă cu alice şi a început să tragă în ei, de pe acoperişul unui coteţ pentru găini. Oamenii au fugit să se ascundă, însă trăgătorul a reuşit să-l rănească în spate pe unul dintre ei, victima fiind transportată la spital.

Poliţiştii au intervenit pentru anihilarea trăgătorului.

"A venit vecinul cu puşca şi a făcut pac pac cu noi. O puşcă cu alice. Nu ne-a zis nimic, noi nici n-am apucat să-l întrebăm, că a tras de 7 ori, a rănit un băiat în spate şi cam asta s-a întâmplat. A venit Poliţia şi a plecat cu vecinul. A dat înainte cu nişte pietre, m-am dus la el şi l-am întrebat de ce aruncă cu pietre a zis că nu mai dă, fără niciun scandal, fără nimic, am vorbit cu mama lui. El are nişte probleme psihice, cunoscute, a fost de mai multe ori internat şi în mare cam atât. Nu ştia nimeni că are armă, poate maică-sa, dar ştim dacă şi maică-sa ştia. Băiatul nu e grav, are o alice în spate, pe care i-o scoate acum la spitalul judeţean", a declarat unul dintre muncitorii luaţi la ţintă de tânăr.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Un tânăr a tras de 7 ori cu puşca în muncitorii care lucrau la o casă: "A venit vecinul cu puşca şi a făcut pac pac cu noi" (Video)