Antena Meniu Search
x

Tânăra care a lovit mortal un preot în Capitală a fost arestată

Tânăra care a ucis un preot după ce a condus fără permis a fost arestată. Era beată când a intrat cu viteză pe trotuar. A insistat să conducă, după o noapte de distracţie.

Vezi și

Tânăra care a ucis un preot după ce a condus fără permis a fost arestată. Era beată când a intrat cu viteză pe trotuar. A insistat să conducă, după o noapte de distracţie.

Iar prietenul ei, şi el în stare de ebrietate, a lăsat-o la volan. Din cauza ei, doi copii au rămas orfani. Părintele Ilie avea o fetiţă şi mai aştepta un prunc. S-a stins pe trotuar, în drum spre biserică, sub roţile maşinii conduse de Oana. Apropiaţii vorbesc de un blestem în familia preotului.

Cu Dumnezeu în suflet a fost până în ultima clipă. Ilie Chişcari a crescut în biserică, într-o familie de preoţi din Suceava..

Iar Dumnezeu i-a încercat din greu familia. În 2009, unchiul său a sfârşit pe un şantier din Germania, după ce zidurile unei biserici s-au prăbuşit peste el. Doi ani mai târziu, alţi doi preoţi din familia lui au murit striviţi de un şofer prea grăbit, în dimineaţa de Crăciun. Mergeau tot spre biserică. A fost o lovitură ca un blestem, dar părintele Ilie nu s-a clintit în credinţa lui. 

Şi-a continuat drumul ales. Şi-a luat doctoratul în Israel şi s-a întors în ţară, să-şi dăruiască harul românilor. A ales să slujească în Chiajna, unde şi-a întemeiat o familie împlinită.

Părintele Ilie n-a mai ajuns la altar. S-a stins pe drumul credinţei, înainte să-şi cunoască cel de-al doilea prunc. Va fi înmormântat în Suceava, la biserica unde tatăl lui este preot. Cea care l-a ucis a fost arestată, iar prietenul ei e cercetat în libertate

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Tânăra care a lovit mortal un preot în Capitală a fost arestată