Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Târgurile tradiționale, paradisul gurmanzilor

Simple şi delicioase, mâncărurile preparate ca la stână atrag turiştii de toate felurile la toate festivalurile şi petrecerile câmpeneşti. Sunt făcute după reţete din strămoşi, cu cele mai bune şi proaspete ingrediente. În faţa ceaunelor, se fac cozi.

de Redactia Observator

la 29.07.2018 , 23:50

Simple şi delicioase, mâncărurile preparate ca la stână atrag turiştii de toate felurile la toate festivalurile şi petrecerile câmpeneşti. Sunt făcute după reţete din strămoşi, cu cele mai bune şi proaspete ingrediente. În faţa ceaunelor, se fac cozi. Şi nu puţini sunt cei care se întorc şi pentru o a doua porţie.

Pe Valea Mureşului, la Răstoliţa, ciobanii au coborât de la stână şi au încins ceaunele.

Clienţii aşteaptă semnalul că mâncarea este gata. O savurează în picioare, chiar lângă ceaun.

Vezi și

Pe cei întorşi din străinătate, ciobanii îi ademenesc cu altă rețetă "ca la bunica". Să le stingă dorul de casă!

Festivalul Usturoiului în Ținutul Contelui Dracula este la a șasea ediție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Târgurile tradiționale, paradisul gurmanzilor