Teatrul Dramatic din Galaţi şi-a reluat activitatea, la două săptămâni după ce un actor a fost confirmat cu coronavirus

De Redactia Observator.
Publicat: 19.10.2020, 09:15.
Actualizat: 19.10.2020, 09:17

La două săptămâni după ce unul dintre actori a fost depistat cu noul coronavirus, Teatrul Dramatic din Galaţi şi-a ridicat din nou cortina seara trecută. Atât actorii, cât şi spectatorii au fost nerăbdători să se revadă, din nou, în sală.

Cu trimitere la pandemie, actorii au pus în scenă o parodie după Romeo şi Julieta în faţa a 96 de spectatori. În urmă cu două săptămâni, un actor a fost depistat pozitiv chiar după reluarea spectacolelor în sală, după o pauză de 30 de săptămâni.

Rodica Ajder, purtător de cuvânt Teatrul Dramatic Galaţi: Am primit acordul autorităţilor pentru a oferi reprezentaţii în sală, dar la o treime din capacitate. Locurile sunt distanţate, sala este dezinfectată, sunt asigurate toate măsurile de protecţie a publicului.

Cu dorul de a juca, actorii au umplut scena şi au furat câte-un râset de la fiecare spectator prezent în sală.

Publicul gălăţean a aşteptat cu nerăbdare să revadă o piesă de teatru: "Aşa cum ne protejăm oriunde, la market, în locurile aglomerate, eu cred că putem să ne protejăm şi aici".

Teatrul din Galaţi va susţine de acum o singură reprezentaţie pe săptămână, duminica.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.