Antena Meniu Search
x

Teatrul Dramatic din Galaţi şi-a reluat activitatea, la două săptămâni după ce un actor a fost confirmat cu coronavirus

La două săptămâni după ce unul dintre actori a fost depistat cu noul coronavirus, Teatrul Dramatic din Galaţi şi-a ridicat din nou cortina seara trecută. Atât actorii, cât şi spectatorii au fost nerăbdători să se revadă, din nou, în sală.

de Redactia Observator

la 19.10.2020, 09:17

Vezi și
  • 96 de spectatori au asistat la noua piesă pusă în scenă de actorii de la Teatrul Dramatic din Galați.
  • Teatrul Dramatic din Galați va avea un singur spectacol pe săptămână.

Cu trimitere la pandemie, actorii au pus în scenă o parodie după Romeo şi Julieta în faţa a 96 de spectatori. În urmă cu două săptămâni, un actor a fost depistat pozitiv chiar după reluarea spectacolelor în sală, după o pauză de 30 de săptămâni. 

Rodica Ajder, purtător de cuvânt Teatrul Dramatic Galaţi: Am primit acordul autorităţilor pentru a oferi reprezentaţii în sală, dar la o treime din capacitate. Locurile sunt distanţate, sala este dezinfectată, sunt asigurate toate măsurile de protecţie a publicului. 

Cu dorul de a juca, actorii au umplut scena şi au furat câte-un râset de la fiecare spectator prezent în sală. 

Publicul gălăţean a aşteptat cu nerăbdare să revadă o piesă de teatru: "Aşa cum ne protejăm oriunde, la market, în locurile aglomerate, eu cred că putem să ne protejăm şi aici". 

Teatrul din Galaţi va susţine de acum o singură reprezentaţie pe săptămână, duminica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Teatrul Dramatic din Galaţi şi-a reluat activitatea, la două săptămâni după ce un actor a fost confirmat cu coronavirus