Antena Meniu Search
x

Tot mai multi romani prefera alimentele bio

Fara antibiotice, fara ingrasaminte artificiale sau pesticide. Totul natural. Scandalul produselor alimentare contaminate e vestea buna pentru producatorii de alimente bio. Şi asta pentru că cerera de produse naturale este din ce în ce mai mare.

Vezi și

De o vreme incoace, in magazinele de la noi sunt mai multi inspectori sanitari decat clienti. Incet, incet, impinsi de atatea neregului, cumparatorii se duc spre altfel de mancare.

Marius se afla printre romanii care au inceput sa-si schimbe alimentatia. Nu mai conteaza cantitatea, ci calitatea! La cativa kilometri de Bucuresti, a descoperit ferma bio a lui nea Marin. Si cel mai mult il incanta faptul ca isi poate culege singur produsele.

Dupa cum spune el, numarul celor care vor sa manance sanatos este in crestere: „In ultima perioada, in jur de 15-20% a crescut numarul comenzilor. Oamenii sunt din ce in ce mai curiosi. Vor sa cumpere cat mai curat, cat mai sanatos. Pentru copii lor, pentru a-si imbunatatii starea de sanatate”.

Intr-o cultura ecologica, dezvoltarea alimentelor este destul de lenta, insa. De aceea si pretul lor este un pic mai mare. Spre exemplu, o salata are nevoie de sase luni pentru a ajunge la maturitate si costa cinci lei bucata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Tot mai multi romani prefera alimentele bio