Antena Meniu Search
x

Traian Basescu si familia lui, distractie pe cinste pe litoral

Vacanta presedintelui s-a terminat la fel cum a inceput. Cu o petrecere, la restaurantul preferat de pe litoral. I-a avut alaturi pe sotia, fiica si ginerele sau

Vezi și

Relaxat, zambitor si romantic. Asa a fost Traian Basescu in ultima zi de vacanta. “Am dansat la prima repriza, dar la a doua, deja, celei mici nu ii era foarte bine o durea spatele”, a declarat Traian Basescu. Asa ca Elena Basescu si sotul ei au plecat mai devreme de la restaurant. Seful statului a mai intarziat putin pe ringul de dans, alaturi de sotia sa.

Inainte de miezul noptii, Traian Basescu si sotia sa au plecat de la restaurant. La iesire presedintele a fost oprit de cativa turisti dornici sa faca o sedinta foto. "Un om obisnuit si chiar imi doream sa am o poza cu dumnealui. De 20 de minute tot astept afara”, spune un sustinator de-ai lui.

De azi seful statului se intoarce la munca dar asta nu inseamna ca nu va mai veni pe litoral. “Asa se spune mereu presedintele e in concediu. dar semneza decrete si cand e la mare”, a adaugat seful statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Traian Basescu si familia lui, distractie pe cinste pe litoral