Antena Meniu Search
x

Trei tinere din Baia Mare, accidentate pe trecerea de pietoni

O iesire in oras era sa se incheie tragic pentru trei tinere din Baia Mare. Ele au fost lovite pe o trecere de pietoni, in momentul in care s-au angajat in traversarea unei strazi. Soferul circula cu viteza si spune ca nu le-a observat la timp.

Vezi și

Accidentul a avut loc pe un bulevard intens circulat din oras. Cele trei prietene au vrut sa traverseze o strada, pe trecerea de pietoni, dar un sofer care mergea cu viteza nu a mai avut timp sa le evite.

Paramedicii SMURD i-au acordat primul ajutor uneia dintre tinere chiar la fata locului. Era constienta, dar acuza dureri in zona capului. Salvatorii i-au imobilizat gatul, apoi au pus-o pe o targa si au urcat-o intr-o ambulanta.

La cativa metri distanta, alti medici le-au ingrijit pe prietenele ei. Una a fost ranita usor, iar cealalta se afla in stare de soc. “Am gasit trei victime, una cu traumatism cranian, una la membrele superioare si alta in stare soc. Am solicitat ajutorul colegilor de la ambulanta si toate cele trei victime au fost transportate la UPU pentru investigatii”, a declarat paramedical Ionel Dumitras.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si a ramas pieton pentru urmatoarele 90 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trei tinere din Baia Mare, accidentate pe trecerea de pietoni