Antena Meniu Search
x

Tyson de la Vadu Pașii, petrecere cu 20 de interlopi, într-o fermă părăsită. La plecare îi așteptau mascații (video)

Tyson de la Vadu Pașii a dat petrecere cu 20 de interlopi, într-o fermă părăsită. La plecare îi așteptau mascații, care au oprit convoiul de 6 mașini în care se deplasau petrecăreții.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.05.2020, 10:13

Vadu Pașii
Momentul când mascații îi scot din mașini pe interlopi - Captură video
  • 20 de interlopi din 5 județe s-au strâns pentru petrecere.
  • Au primit amenzi de 188.000 de lei.

De ziua lui, un interlop din Vadu Pașii și-a chemat amicii din mai multe județe pentru o petrece într-un loc ferit, nu din comuna lui, ci la Gherăseni, într-o fermă abandonată. Convoiul de autoturisme a fost oprit de un filtru al poliției, în care se aflau și mascați, iar cei 20 de bărbați au fost amendați. Unu dintre șoferi consumase substanțe psihotrope, scrie Știri de Buzău.

Potrivit IPJ Buzău, poliţiştii rutieri au organizat duminică filtre în trafic pe principalele căi rutiere din localitate și pe DN2 E85 pentru depistarea şi luarea măsurilor legale împotriva persoanelor care încalcă regulile de circulaţie.

Astfel, pe raza comunei Gherăseni au fost oprite în trafic șase autoturisme, în care se deplasau 20 de persoane. În urma verificărilor specifice, polițiștii au stabilit că persoanele sunt din județele Buzău, Ilfov, Galați, Brăila și Dolj.

Din verificări a reieșit că toate persoanele participaseră la o întâlnire comună, pe raza comunei unde au fost depistați, fără a respecta măsurile impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Covid-19.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unor surse, cel care a sunat adunarea pentru petrecerea de la Gherăseni este ”Tyson” din Vadu Pașii, iar în jurul lui s-au mai aflat frații ”Geamănu” și Nichițelea, personaje care de-a lungul vremii au avut de-a face cu poliția pentru infracțiuni cu violență.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest, în cazul unui șofer de 33 de ani, din Pârscov, fiind indicat consumul de substanțe psihotrope.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub inflența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de art.336 din Codul Penal. De asemenea, polițiștii au aplicat în total 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, în valoare de 188.000 de lei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tyson de la Vadu Pașii, petrecere cu 20 de interlopi, într-o fermă părăsită. La plecare îi așteptau mascații (video)