Antena Meniu Search
x

Un băiat de 13 ani din Argeş a ajuns în comă alcoolică de la şcoală, la spital

Băiatul s-a ascuns într-o pauză, în toaleta şcolii din localitatea Tutana, judeţul Argeş. Acolo a băut ţuică. Ar fi adus de acasă băutura. În doar câteva minute, în timpul orei i s-a făcut rău. Dascălul a observat imediat şi l-a anunţat pe directorul şcolii. Băiatul de 13 ani a fost dus cu o ambulanţă la spital, în Curtea de Argeş.

Vezi și

 Un băiat de 13 ani din Argeş a ajuns în comă alcoolică de la şcoală, la spital. Copilul ar fi băut chiar în şcoală, într-o pauză. După câteva minute însă, în timpul unei ore, a început să se simtă rău.

Băiatul s-a ascuns într-o pauză, în toaleta şcolii din localitatea Tutana, judeţul Argeş. Acolo a băut ţuică. Ar fi adus de acasă băutura. În doar câteva minute, în timpul orei i s-a făcut rău. Dascălul a observat imediat şi l-a anunţat pe directorul şcolii. Băiatul de 13 ani a fost dus cu o ambulanţă la spital, în Curtea de Argeş. Când au văzut cazul, medicii au anunţat poliţia. Au fost de asemenea sesizaţi şi cei de la asistenţa socială. Băiatul, care nu are tată, este în evidenţa lor după ce mama lui a plecat în străinătate şi l-a lăsat în grija unei bunici. Acum, băiatul este în afara oricărui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Un băiat de 13 ani din Argeş a ajuns în comă alcoolică de la şcoală, la spital