Antena Meniu Search
x

Un bătrân din Călăraşi a dispărut misterios din Spitalul Judeţean

Un bunic din Călăraşi a dispărut misterios din Spitalul Judeţean! Nimeni nu l-a văzut plecând şi nu apare pe niciuna din camerele de supraveghere. Familia lui se teme de ce e mai rău.

Vezi și

 Un bunic din Călăraşi a dispărut misterios din Spitalul Judeţean! Nimeni nu l-a văzut plecând şi nu apare pe niciuna din camerele de supraveghere. Familia lui se teme de ce e mai rău. Bătrânul a dispărut fără acte şi fără telefon, doar în pijama şi papuci. De patru zile, fiul său îl caută şi cere explicaţii. Însă managerul spitalului ridică din umeri şi susţine că nu e dator să-şi păzească pacienţii. Mai mult, cadrele medicale au obligat familia să plătească pentru papucii cu care a plecat bunicul.

Dumitru Ghiţă are 73 de ani. Vinerea trecută, a ajuns la spital, cu probleme la plămâni. A rămas internat, iar duminică după-amiază şi-a sunat fiul pentru ultima oară, de pe telefonul unui alt pacient.

Nimeni nu ştie cum a plecat bunicul din salon. Camerele de surpaveghere de la ieşire nu l-au surprins. Iar dispariţia lui nu i-a îngrijorat prea tare pe angajaţii spitalului.

Tot în papuci a dispărut, în martie, şi bunica Ioana, dintr-un spital din Braşov. Un medic a lăsat-o să plece pe semnătură, deşi bătrâna era bolnavă şi dezorientată. Chiar de 8 martie, bunica Ioana a fost găsită, fără suflare, pe un câmp. La 10 kilometri de spital.

Pentru bătrâbul dispărut acum, urmează a patra noapte îngheţată, la -1 grad, undeva departe de casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un bătrân din Călăraşi a dispărut misterios din Spitalul Judeţean