Antena Meniu Search
x

Un sofer beat a incercat in doar cateva minute sa fuga de trei ori de politisti

Un sofer beat, care a trecut pe rosu, a incercat de trei ori, in doar cateva minute, sa fuga de politisti. Prima data cu masina, apoi pe jos, iar in cele din urma cu mainile incatusate la spate

Vezi și

Cursa a inceput la un semafor din Piata Victoriei, unde soferul beat a trecut pe rosu. Un echipaj de politie l-a vazut si a pornit pe urmele lui. Oamenii legii au avut nevoie de cativa kilometri sa-l opreasca pe teribilist. “Intrucat, acesta emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea acestuia indicand 0.73 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat”, a declarat Comisarul-Sef de la Brigada Rutiera Bucuresti.

Barbatul a parut pentru moment resemnat cu gandul ca a fost prins si descoperit, insa cand a auzit

ca i se vor recolta probe biologige, a incercat sa fuga din nou. Politistii l-au prins repede si, de data asta, l-au si incatusat, dar nici asta nu l-a linistit pe sofer. “Desi, fiind incatusat conform prevederilor legale, cu mainile la spate, acesta, cu picioarele, a reusit sa sparga geamul portierei stanga, spate, de la autospeciala, in tendinta de a fugi din nou”, a adaugat reprezentantul politiei.

Cu greu l-au dus politistii la spital. Dar n-a fost chip sa-l convinga pe barbat sa accepte sa-i fie recoltate probe biologice. “La sediul INML, barbatul a devenit foarte agresiv atat fizic, cat si verbal, adresand injurii si cuvinte jignitoare, atat la adresa organelor de politie, cat si a personalului aflat la sediul INML”, a incheiat Comisarul-Sef.

Soferul teribilist s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un sofer beat a incercat in doar cateva minute sa fuga de trei ori de politisti