Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Suceava a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că, în loc să stea în izolare, a plecat la mănăstire să se spovedească

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Vama, județul Suceava, a fost amendat cu suma maximă pentru că în loc să stea în izolare, din cauza coronavirusului, a plecat la o mănăstire din Neamț să se spovedească.

de Redactia Observator

la 27.04.2021, 07:39

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tânărul de 22 de ani din Vama a fost căutat, la finele săptămânii trecute, de polițiști, care au vrut să vadă dacă respectă izolarea impusă până pe data de 1 mai, din cauza COVID-19.

Nu a fost găsit acasă, iar când a fost sunat, el le-a spus oamenilor legii că a plecat la o mănăstire din Piatra Neamț să se spovedească. Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei, suma maximă pentru astfel de abateri.

În aceeași zi, polițiștii au verificat mai multe persoane și societăți din municipiului Câmpulung-Moldovenesc și localitățile Pojorâta și Vama, împreună cu jandarmii și pompierii și au dat 23 de sancțiuni în valoare de 13.700 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Suceava a fost amendat cu 5.000 de lei pentru că, în loc să stea în izolare, a plecat la mănăstire să se spovedească