Antena Meniu Search
x

Un tânăr dintr-o comună din Alba a înjunghiat un consătean chiar în faţa primăriei

Atac şocant al unui adolescent dintr-o comună din Alba. Tânărul de 17 ani a înjunghiat un consătean pe stradă, chiar în faţa primăriei. Bărbatul de 59 de ani ar fi făcut glume pe seama adolescentului, iar acesta nu şi-a mai controlat furia.

Vezi și

 Atac şocant al unui adolescent dintr-o comună din Alba. Tânărul de 17 ani a înjunghiat un consătean pe stradă, chiar în faţa primăriei. Bărbatul de 59 de ani ar fi făcut glume pe seama adolescentului iar acesta nu şi-a mai controlat furia. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Imaginile au un puternic impact emoţional.

Aseară, puţin după ora 9, în centrul comunei Şibot din Alba, omul a fost ţinta furiei băiatului de 17 ani. Ar fi făcut glume pe seama tânărului, iar acesta a văzut negru în faţa ochilor.

Localnicii mai spun însă că adolescentul ar fi vrut să se răzbune şi pentru o bătaie pe care ar fi primit-o în aceeaşi zi. Cu câteva ore înainte, tânărul ar fi fost lovit de câţiva localnici, în curtea unui prieten. Victima ar fi fost printre agresori, iar, aseară, a avut ghinionul să fie primul pe care adolescentul l-a întâlnit pe stradă.

Adolescentul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr dintr-o comună din Alba a înjunghiat un consătean chiar în faţa primăriei