Antena Meniu Search
x

Tot mai multe universităţi din străinătate vin în România pentru a recruta studenți

Tot mai multe universităţi din străinătate vin la noi pentru a recruta tineri români, atraşi de traiul mai bun de afară. De data asta vorbim despre cel mai mare târg de oferte educaționale din regiune, ajuns la a 23-a ediţie.

Vezi și

Tot mai multe universităţi din străinătate vin la noi pentru a recruta tineri români, atraşi de traiul mai bun de afară. De data asta vorbim despre cel mai mare târg de oferte educaționale din regiune, ajuns la a 23-a ediţie. Ieri, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost locul în care peste 60 de instituţii de învăţământ superior şi-au amplasat standurile şi au încercat să atragă cât mai mulţi candidaţi.

Cu gândul la o viaţă mai bună, tot mai mulţi tineri sunt în căutarea unei cariere în străinătate. Iar studiile finalizate afară sunt o bună rampă de lansare.

Cu oferte de facultate pentru absolvenţii de liceu sau de master pentru cei care au terminat deja facultatea în ţară, instituţiile de învăţământ superior şi-au prezentat pachete complete. O parte dintre ele promit chiar şi un loc de muncă asigurat, inclusiv în perioada studiilor.

Deşi ofertele străine sunt un ideal atrăgător, nici universităţile autohtone nu au lipsit de la târg. Iar tinerii nu le-au ocolit.

Târgul de oferte universitare, Roumanian International University Fair, va avea loc şi în alte oraşe. Mâine va ajunge la Iaşi, iar peste trei zile în Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Tot mai multe universităţi din străinătate vin în România pentru a recruta studenți