Antena Meniu Search
x

UPDATE! Noua politisti de la Brigada Rutiera Bucuresti, retinuti de mascati

Pentru noua politisti din Capitala cateva bancnote erau suficiente ca sa nu retina permisul celui vinovat. Cereau bani fara sfiala. Povestea a ajuns la urechile ofiterilor DGA care s-au dat drept soferi

Vezi și

Anchetatorii spun ca scenariul era mereu acelasi. Un sofer incalca regulile de circulatie si era oprit de politie. Agentul ii spunea clar. Ori da banul ori ii ia permisul. S-au compromis pentru cativa lei. Multi dintre ei au cerut si au primit 50 de lei pentru a nu retine permisul de conducere. Alteori spagile ajungeau pana la 800 de lei.

Dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa, politistii au fost reclamati la Directia Generala Anticoruptie. Iar ofiterii i-au supus pe cei noua politisti unor teste de integritate. S-au dat soferi si au calcat linia continua. Sau au trecut pe rosu. Iar politistii le-au cerut bani ca sa fie ingaduitori. Politistii lucrau in sectorul 2 si 3 al Capitalei. Ei au fost supravegheati de la inceputul anului. De atunci fiecare dintre ei a luat spaga cel putin o data pe luna. Sau chiar mai des.

Dimineata, procurorii i-au luat pe sus pe politistii vizati. Pe unii de acasa, direct din pat. Pe altii de la munca, de la sediul Brigazii Politiei Rutiere. Pe unul dintre politisti l-a luat cu lesin cand a vazut ca este anchetat. Si unui ofiter DGA i s-a facut rau in timpul perchezitiilor.

Cei noua politisti de la circulatie sunt cercetati pentru luare de mita, fals si abuz in serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Noua politisti de la Brigada Rutiera Bucuresti, retinuti de mascati