Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Masina postei a fost jefuita de patru indivizi mascati!

Masina postei a fost pradata ca in Vestul Salbatic. Patru mascati au oprit masina cu doi angajati la bord, i-au amenintat cu o arma si au luat sacii cu peste doua milioane de lei, banii a 3.000 de pensionari

Vezi și

Nimic nu le-a stat in cale. Masina postei nu avea niciun sistem de siguranta si nici paza unui bodyguard.

O Dacie papuc, cu insemnele Postei Romane, merge spre Roman. Transporta pensiile a 3.000 de batrani si alte valori. Aproape de Bargauani, doua masini baricadeaza drumul, una se pozitioneaza in fata postasilor, cealalta in spatele lor. Patru mascati coboara din masinile cu numere false, unul e inarmat. In Dacia veche, pasageri sunt doar soferul si un coleg. Nici urma de bodyguard. Hotii pun mana pe 2,2 milioane de lei din spatele Daciei si fug.

Nimeni nu stie cine a spart masina, inca, dar anchetatorii au impanzit locul jafului, in cautare de dovezi. Unul dintre ei alearga cu aparatul foto la gat. Pe acelasi drum trece un alt postas, pe jos care a auzit ce s-a intamplat cu cateva ore in urma.

Soferul pradat nu avea aparare, iar masina cu pensii nu avea niciun sistem de siguranta, desi transporta sume foarte mari. Si nu e singura problema a Postei: un contract de leasing expirat i-a obligat sa inapoieze sute de masini, in toata tara. Au ramas doar epavele pe patru roti. "Deocamdata mai sunt patru masini. Trei dacii si un Iveco de pe vremea lui Pazvante, foarte vechi", spune un postas.

In Neamt, Posta a renuntat la 10 masini. Asa ca vechea Dacie a fost trimisa pe un traseu ocolitor ca sa acopere o zona in care nu mergea, de obicei, cu 2,2 milioane de lei la bord. Peste cateva zile, Posta si-ar fi primit inapoi flota. Un pont i-ar fi scos acum pe hoti in cale. In cautarea lor, politistii au organizat mai multe filtre, pe soselele din Neamt, in timp ce, de la Bucuresti, le-au sarit in ajutor si doi specialisti de la Investigatii Criminale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Masina postei a fost jefuita de patru indivizi mascati!