Antena Meniu Search
x

Tragedie de Crăciun! O explozie a nenorocit zeci de oameni

Zeci de persoane din Călăraşi au avut un Crăciun de coşmar. O explozie puternică a zguduit din temelii un bloc întreg şi aproape că l-a culcat la pământ. Geamuri, uşi şi ziduri au fost aruncate la zeci de metri distanţă.

Vezi și

Bucăţi mari de beton au căzut pe maşinile care erau parcate în faţa blocului şi chiar pe autoturismele care treceau prin zonă. Geamurile clădirii unde funcţionează tribunalul au fost şi ele sparte. O femeie a murit şi şase persoane au ajuns la spital.

Peisajul în Călăraşi este unul dezolant. parterul şi etajul 1 al blocului sunt complet distruse. în faţa imobilului, bucăţi uriaşe de beton sunt împrăştiate pe zeci de metri.

Pompierii şi-au făcut drum printre ruine până în toate apartamentele. Au scos pe targă mai mulţi oameni.

Explozia a fost atât de puternică încât un bărbat care trecea pe stradă a fost proiectat într-un bloc vecin, iar un şofer a ajuns cu tăieturi pe faţă la spital după ce geamurile maşinii s-au spart.

Autorităţile încearcă acum să afle cauza nenorocirii. Şi dacă structura de rezistenţă a clădirii a fost afectată. Scara de bloc în care s-a produs explozia nu mai este locuită acum. 10 famiilii s-au mutat pe la rude sau prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Tragedie de Crăciun! O explozie a nenorocit zeci de oameni