Video

Val de avalanșe în munții din statul Utah. Imagini incredibile surprinse de un turist

De Redactia Observator.
Publicat: 09.02.2021, 10:05.
Actualizat: 09.02.2021, 10:07

Imagini incredibile filmate în statul american Utah: un turist a surprins o avalanşă care, după numai câteva secunde, l-a îngropat sub zăpadă. Tânărul făcea parte dintr-un grup de drumeţi care au scăpat cu viaţă, ca prin minune.

Cei acoperiţi putin de zăpadă s-au grăbit să iasă la suprafaţă şi să-i scoată la lumină şi pe ceilalţi. Tragice au fost, însă, urmările altei avalanşe ce a avut loc t

Tot în Utah, în aceeaşi zi. Patru schiori au murit şi doar alţi patru au fost salvaţi de echipele montane. Specialiştii sunt îngrijoraţi de faptul că tot mai mulţi turişti şi sportivi amatori se deplasează în zone cu risc ridicat de avalanşe, pentru a evita restricţiile impuse de pandemie.

Haos și în Europa

O furtună de zăpadă puternică a provocat haos și în nord-vestul Europei. În Olanda a nins pentru prima oară în 10 ani. În Germania, viscolul a făcut şi primele victime. O persoană a murit şi 37 au fost rănite, în accidente rutiere.

Au fost sute de accidente pe autostrăzile din Germania, din cauza vremii. Zeci de şoferi au rămas blocaţi în nămeţi. Un om şi-a pierdut viaţa, doi au fost răniţi grav, iar alţi 37 au avut nevoie de îngrijiri medicale

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.