Antena Meniu Search
x

Vara tentatiilor, pe litoral

Litoralul e capitala tentatiilor. Plajele sunt impanzite de fete frumoase, cu trupuri senzuale si bronz uniform. Adevarate ispite pentru barbatii care au venit neinsotiti la mare

Vezi și

Dar nu numai domnii isi pot clati ochii, ci si doamnele. Tentatiile sunt mari atunci cand pe plaja apar salvamarii. Cu abdomenul bine lucrat si mereu pregatiti sa intervina, cei care supravegheaza plajele au incins imaginatia fetelor. Mai ales in noile costrume.

Sunt tineri, sexy si pregatiti sa salveze vietile celor care se aventureaza in valurile marii. Nu e de mirare ca salvamarii din Mamaia atrag ca un magnet privirile doamenelor si domnisoarelor de pe plaja. Iar de cand cu noile costume, create special pentru ei, salvamarii au facut ravagii printre fete.

Asa ca mai toate isi permit sa arunce cate o privire ispitelor care patruleaza pe plaja. Si au de unde alege. Peste 120 de tineri vor face furori in Mamai, in costumele retro la care se adauga bonetele galbene. Dar sa nu credeti ca barbatii veniti in vacanta, pe litoral, vor fi neglijati. Ispitele feminine, cu trupurile mangaiate de soare, i-au facut pe multi sa se racoreasca cu o baie in mare.

"Foarte multe femei frumoase, foarte multe". E drept, multi s-au ferit sa vorbeasca despre tentatii cu voce tare. Ca doar erau flancati de partenere. "Suntem cu sotiile". Asa ca cei mai multi s-au multumit doar cu privitul. Chiar si cu coada ochiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Vara tentatiilor, pe litoral