Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Viata in apartamentele de la demisol

Viata vazuta de jos in sus e mult mai cenusie! Si nu doar din cauza ca vad doar rotile masinilor si picioarele oamenilor, ci si din cauza prafului care li se asterne la ferestre. Este vorba de cei care locuiesc in apartamente la demisol si care de cele mai multe ori le prefera pentru ca sunt mai ieftine.

Vezi și

Oameni ai strazii, masini parcate si pantofi. Este in mare parte "privelistea" de care o au cei care locuiesc la demisol. Si nu ar fi singurele dezavantaje. Pentru un astfel de apartament din centrul Bucurestiului, de 46 de metri patrati, proprietarul a cerut 95.000 de euro, dar l-a lasat la 70.000. Chiar si asa, suma este foarte mare daca luam in calcul starea imobilului.

“Am o asigurare full la apartament si am avut niste probleme. S-a spart o teava si a trebuit sa schimb mobila acum un an. Nu este igrasie, daca este locuit. Daca sta geamul inchis, acum opt ani am avut probleme”, a explicat vanzatorul.

Omul a fost cinstit. Dupa ce a spus ce probleme a avut apartamentul, s-a gandit sa-i faca totusi si reclama, ca doar este de vanzare. “In functie de orientarea imobilului putem sa nu avem atat de multa lumina naturala”, a spus consultantul imobiliar Raluca Dima.

In ciuda multor probleme care pot sa apara la demisol, de cele mai multe ori, pretul este cel care dicteaza. In plus, si intretinerea unei astfel de locuinte este mai ieftina. “Vara apartamentul este mai racoros iar iarna este mai calduros. Astfel, vara scutim factura de la energia electrica, iar iarna scutim facutura de la gaze”, a afirmat Marius Neagu, broker imobiliar.

Daca cei mai multi aleg demisolul pentru ca este mai ieftin, la altii nu se pune problema banilor. Unii au transformat un astfel de apartament intr-o locuinta luxoasa. Dar pentru ca cei mai multi romani vor sa vada orasul de la inaltime, cererea pentru apartamente la demisol este foarte mica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Viata in apartamentele de la demisol