Antena Meniu Search
x

Vine iarna, şi odată cu ea reapar pericolele pentru cei care încearcă să-şi încălzească locuinţele. Aşa au murit doi bătrâni, la Sighetu Marmaţiei

Doi bătrâni din Sighetu Marmaţiei au murit în această dimineaţă, intoxicaţi. Oamenii nu aveau nici apă şi nici curent electric, se încălzeau cu ce puteau.

Vezi și

Doi bătrâni din Sighetu Marmaţiei au murit în această dimineaţă, intoxicaţi. Oamenii nu aveau nici apă şi nici curent electric, se încălzeau cu ce puteau. Fiica lor i-a găsit fără suflare, în camera învăluită de fum.

Bătrânii trăiau din mila vecinilor. Aveau zece copii, dar numai o fiică îi vizita. Femeia i-a găsit în această dimineaţă într-un nor gros de fum şi a alergat să ceară ajutor.

"A venit fata proprietarului, a zis că arde, să sunăm la pompieri. A deschis uşa şi chiar era un fum foarte dens. Au venit pompierii şi au găsit două persoane decedate. Oameni săraci. Nu aveau nici lemne, nici apă, nici curent, absolut nimic", mărturisesc vecinii.

Trupurile victimelor au fost duse la Serviciul de Medicină Legală, pentru necropsie. Cel mai probabil, cei doi soţi s-au intoxicat cu fum. 

Şi în judeţul Arad, o femeie imobilizată la pat şi fiul ei au fost la un pas de moarte, tot din cauza sursei de căldură. Bărbatul a vrut să facă focul şi a turnat benzină, moment în care flăcările puternice i-au aprins hainele, iar el a căzut peste mama lui. 

Nimeni nu le-a auzit ţipetele de disperare. Au fost găsiţi în cele din urmă de o rudă care a chemat pompierii şi ambulanţa. 

Simina Roz, Purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean din Arad: "Cele două persoane au ajuns în această dimineaţăla UPU din Arad cu intoxicaţie de monoxid de carbon. Acestea au suferit arsuri pe căi aeriene iar acum sunt intubate şi internate pe secţia de terapie intensivă."

Starea lor este critică, iar următoarele ore vor fi decisive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Vine iarna, şi odată cu ea reapar pericolele pentru cei care încearcă să-şi încălzească locuinţele. Aşa au murit doi bătrâni, la Sighetu Marmaţiei