Antena Meniu Search
x

Vine minivacanţa de 1 Decembrie. Drumurile din Predeal arată ca după război

Mii de turişti sunt aşteptaţi la munte în minivacanţa de 1 Decembrie

Vezi și

Mii de turişti sunt aşteptaţi la munte în minivacanţa de 1 Decembrie. Şi cum a nins continuu în ultimele două zile, iubitorii sporturilor de iarnă se aşteaptă să şi testeze pârtiile. Acest lucru însă nu va fi posibil şi la Predeal.

Drumul de acces către pârtii arată ca după război din cauza lucrărilor. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni sunt disperaţi că turiştii vor trebui să meargă prin noroi şi bălti adânci de câţiva centimetri, doar ca să ajungă la locurile de cazare, dar şi pe pârtii.

Ninge ca-n poveşti la Predeal. Peste tot s-a aşternut covorul alb. Mai puţin pe drumul care duce spre pârtii. Lucrările de amenajare a drumului de acces către pârtii, dar şi a unei parcări ar fi trebuit să înceapă în 2013 şi să se încheie la sfârşitul acestui an. Lucrările au început în primăvara aceastui an şi după cum vedeţi, toată această zonă arată ca după război. Aşa că este puţin probabil ca turiştii care vor venii în această iarnă să schieze să aibă parte de un alt peisaj. Astfel că cei care vor să meargă pe pârtie trebuie să înfrunte tot acest noroi. Disperaţi sunt şi proprietarii de hoteluri şi pensiuni din staţiune. Deşi gradul de ocupare pentru minivacanţa de 1 decembrie este de aproape 90%, cu siguranţă turiştii nu ştiu ce îi aşteaptă aici.

În această situaţie s-a ajuns după ce una dintre firmele care trebuiau să execute lucrările a intrat în insolvenţă, spun autorităţile locale. Chiar şi primarul Predealului recunoaşte că drumul de acces nu va fi gata, în acest an. Dar. a găsit o soluţie de compromis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vine minivacanţa de 1 Decembrie. Drumurile din Predeal arată ca după război