Antena Meniu Search
x

Moartea Viorelei, fata de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de electricitate la Hulubești, anchetată de Avocatul Poporului

Moartea Viorelei, fata de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de electricitate la Hulubești, în Dâmbovița, va fi anchetată de Avocatul Poporului.

Ancheta in cazul fetei de 14 ani care a cazut de pe un stalp de electricitate

Moartea Viorelei, fata de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de electricitate la Hulubești, în Dâmbovița, va fi anchetată de Avocatul Poporului.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu în cazul morții adolescentei de 14 ani din Hulubești, care a decedat după ce a căzut de la 7 metri, de pe un stâlp de înaltă tensiune.

Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22, art. 34 și art. 49 din Constituția României privind dreptul la viață și la integritate fizică și psihică, dreptul la ocrotirea sănătății și protecția copiilor și a tinerilor.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 03.00, când Viorela se afla pe stradă, alături de mai mulţi prieteni, şi a vrut să urce pe stâlp.

Pe acelaşi subiect

După ce a ajuns la o înălţime de aproximativ şapte metri, fata a căzut în gol şi a suferit răni foarte grave.

Prietenii ei au sunat la 112, iar un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit martorilor, fata mai încercase să se urce pe acelaşi stâlp și în alte nopți.

O prietenă a Viorelei a povestit reporterilor Observator că fata i-a mărturisit că în momentul în care era aproape de vârf s-a speriat din cauza firelor de înaltă tensiune şi a coborât.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Moartea Viorelei, fata de 14 ani care a căzut de pe un stâlp de electricitate la Hulubești, anchetată de Avocatul Poporului