Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ionel Ganea, anchetat după ce ar fi bătut un vecin. Poliţiştii au emis ordin de protecţie pe numele fostului atacant al Naţionalei

Ionel Ganea a intrat, din nou, în vizorul Poliţiei după episodul violent din primăvară în urma căruia a rămas fără permis de conducere. Fostul fotbalist este anchetat după ce şi-ar fi bătut un vecin, la vila din Voluntari. Ganea nu mai are voie acum să se apropie de victima sa.

de Ana Grigore

la 06.09.2024 , 13:31

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a anunţat, vineri, că a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 51 de ani care şi-ar fi agresat fizic un vecin.

S-au certat pentru un gard

Scandalul ar fi pornit după ce Ionel Ganea ar fi închiriat casa unor persoane care ar fi făcut constant gălăgie. Vecinii erau deranjaţi de faptul că în fiecare seară se organizau petreceri în această casă şi persoanele respective nu respectau orele de linişte. Deranjaţi de aceste aspecte, dar şi de faptul că aceşti chiriaşi le-ar fi invadat spaţiul privat de mai multe ori, vecinii au decis să pună un gard, în apropierea locuinţei lor şi practic de la acest gard a pornit scandalul.

Vezi și

Ionel Ganea spune că gardul a fost montat pe proprietate publică şi nu privată. Scandalul a degenerat rapid, s-a ajuns la violenţă fizică, unul dintre vecini fiind lovit de Ionel Ganea. Victima a depus plângere şi a obţinut un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile împotriva fostului fotbalist. 

Contactat de Observator, Ionel Ganea spune că nu şi-a lovit vecinul şi doar l-a atins, iar acesta s-a împiedicat şi s-a lovit de gardul metalic.

Ordin de protecţie pe numele său

"În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie, prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile. În conformitate cu legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 51 de ani", se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

În cauză, poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, menţionează sursa citată. 

La sfârşitul lunii martie, Ionel Ganea a mai fost implicat într-un scandal violent, în urma căruia a rămas fără permis de conducere, iar poliţiştii au fost nevoiţi să folosească forţa.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Ionel Ganea, anchetat după ce ar fi bătut un vecin. Poliţiştii au emis ordin de protecţie pe numele fostului atacant al Naţionalei