Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Tragedie cu doi morţi la Plopşor, în Dolj. Şoferul a fost aruncat din maşina făcută praf în copac

Tragedie, noaptea trecuttă, pe un drum din Dolj. Doi bărbaţi au murit pe loc, după ce au intrat cu maşina într-un copac, în localitea Plopșor. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul a fost aruncat în afara autoturismului.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 10:00

Doi bărbați și-au pierdut viața, azi noapte, într-un accident cumplit.

Accident mortal la Plopșor, în Dolj. Şoferul a fost aruncat în afara maşinii

Nenorocirea s-a petrecut în localitatea doljeană Plopșor, pe DJ 552, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac. În urma impactului, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului.

Articolul continuă după reclamă

"În noaptea de 15 spre 16 septembrie a.c., ora 00.26, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 552, în localitatea Plopșor. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Craiova care au stabilit că un tânăr, de 33 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 552, din direcția Vârtop către Plopsor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat. De asemenea, în interiorul autoturismului a fost găsit încarcerat un bărbat de 40 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, din nefericire fiind declarat și decesul acestuia", au trasmis reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Tragedie cu doi morţi la Plopşor, în Dolj. Şoferul a fost aruncat din maşina făcută praf în copac