Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atracţii şi evenimente în acest weekend, în Bucovina. Turiştii se pot bucura de experienţe de neuitat

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru acest sfârşit de săptămână, Bucovina vă aşteaptă cu o mulţime de evenimente unde vă puteţi relaxa sau distra pe cinste. 

de Angela Bertea

la 09.08.2024 , 09:02

Bucovina Motorfest , un festival mult aşteptat care debutează chiar astăzi pe platoul cetății de scaun a Sucevei și ține până duminică. Mai apoi, parcurile tematice va invită la mișcare și aventură, la Humor și la Câmpulung Moldovenesc, de altfel cel de la Câmpulung Moldovenesc va invită și într-o lume a poveștilor și a basmelor românești.

Weekend în Bucovina, distracţie şi tradiţie

Cei dornici de o ieșire în natură se pot relaxa în drumețiile pe traseele turistice amenajate, iar duminică sunteți așteptați într-o plantație de mure la Ulma, unde puteți afla cum se cultivă și recoltează aceste fructe și totodată vă puteţi răcori cu un pahar de suc de mure. 

Vezi și

La Vatra Dornei spre exemplu, vă puteți bucura în parc de seri muzicale. Iar în cazul în care, vă hotărâți să mai poposiți prin Bucovina câteva zile, să știți că săptămâna viitoare, de joi 15 august, va începe festivalul medieval la Suceava, 38 de trupe din 7 țări vor încânta spectatorii pe parcursul festivalului. Și să nu uităm și de pelerinajele importante are vor avea loc de Sfântă Măria - cel de la Cacica sau cel de la Putna.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Travel » Atracţii şi evenimente în acest weekend, în Bucovina. Turiştii se pot bucura de experienţe de neuitat