Antena Meniu Search
x

Video Cât costă o distracţie în valuri cu barca, în largul Mării Negre

La malul mării, turiştii au parte de mai multe remedii împotriva caniculei. Pe lângă o baie răcoritoare în mare, pot face şi plimbări în larg cu diferite ambarcaţiuni, iar ofertele sunt tot mai multe şi mai interesante. De la bărci şi şalupe, până la veliere.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 17.07.2022, 13:36

Vezi și

Turistii care vin la mare au mai multe de făcut, decât să stea pe şezlong şi să facă o baie în mare pentru a se răcori. Pot face plimbari cu diferite ambarcaţiuni pe mare, iar ofertele sunt dintre cele mai interesante.

Tarifele pornesc de la 120 de lei pentru o plimbare cu velierul la apus şi ajung până la 1.500 de lei pentru o petrecere de trei ore pe iaht. Pot alege să se plimbe cu ce vor ei, de la bărci, şalupe, până la veliere. Evident, cei care organizează acest tip de activităţi au şi surprize foarte plăcute pentru amatorii de plimbări în larg.

Care este costul unei ambarcaţiuni

Mulţi turişti se îndrăgostesc de astfel de activităţi şi ajung chiar să investească în ambarcaţiuni. Preţurile pornesc de la 10.000 de euro şi pot ajunge până la suma aproximativă de 150.000 de euro. Cu toate astea, în portul Tomis se găsesc şi iaht-uri care depăşesc 1 milion de euro.

Weekendul acesta pe litoral s-au înregistrat peste 80.000 de turişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Cât costă o distracţie în valuri cu barca, în largul Mării Negre