Antena Meniu Search
x

Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o vacanță de vis la Rânca

Zăpada numai bună de schi a atras deja sute de turiști în stațiunea montană Rânca. Însă hotelierii mai au suficiente locuri, aşa că au venit cu oferte de tip last minute pentru cei care ajung la munte. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 08.12.2021, 08:28

Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o vacanță de vis la Rânca
Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o vacanță de vis la Rânca

Românii profită de orice moment și dau o fugă la munte pentru o distracție pe cinste la săniuș sau la schi. Cei care nu vor să se aventureze pe pârtie, pot sta doar să privească cu un pahar de vin fiert în mână, să se mai încălzească. Sute de turiști se află în stațiunea montană Rânca, locul perfect pentru o vacanță.

Cabanierii îi așteaptă în continuare pe turiști cu cele mai bune tarife. Spre exemplu, o noapte de cazare pornește de la 70 de lei, iar în funcție de numărul de zile petrecute în unitatea de cazare, micul dejun poate fi inclus. Dacă vorbim despre un pachet achiziționat last minute, pentru 6 nopți de cazare, fără mic dejun, două persoane, aici tariful nu va fi mai mare de 300 de lei.

Cei care vor să aibă și micul dejun inclus sau cina, nu vor scoate mai mult de 600 de lei pentru 6 zile petrecute în stațiunea montană Rânca. Așadar, cei care vor să profite de ofertele de moment, trebuie să se grăbească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Travel » Cât trebuie să scoată românii din buzunar pentru o vacanță de vis la Rânca