Antena Meniu Search
x

Video Câţi turişti mai aleg Eforie, după ce o mină de război în derivă a fost detonată în apropiere de ţărm. "Ne veghează armata"

Este vârf de sezon în Eforie, iar acest lucru se cunoaşte şi în timpul săptămânii, nu doar în weekend. Plajele sunt pline, iar turiştii, atunci când nu fac baie, încing dansurile printre şezlonguri. Chiar dacă acum câteva zile, în apropiere de Eforie a fost găsită şi distrusă o mină de război, acest lucru nu i-a împiedicat pe turişti să meargă în continuare la mare. 

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 10:49

Vezi și

Eforie Nord este una dintre cele mai aglomerate staţiuni de pe litoral, vara aceasta. Preţurile sunt mai avantajoase, iar plajele mai bine amenajate ca în alte părţi. Aşa că locul are clienţi fideli. "Aici venim de 15 ani, suntem îndrăgostiţi de staţiunea asta, avem o vârstă şi ne place foarte mult", spune un bărbat. Ajutaţi de muzica pusă de DJ, turiştii au transformat plaja în ring de dans. "Timpul e binişor, aşa şi aşa. Ieri a fost o zi cu nori, după masă a plouat o oră. Excelent. Mâncarea e foarte bună, nu e scumpă. Avem aici muzică şi totul e ok", zice un bărbat. "Apa caldă, frumos, distracţie", adaugă o femeie. 

Citește și: Cele mai frumoase plaje din Croația. Unde găsești cel mai fin nisip

Mină de război, detonată în apropiere de Eforie

În urmă cu câteva zile, o mină de război în derivă a fost detonată în apele româneşti, la 3,6 kilometri de Eforie. Însă, evenimentul nu i-a speriat pe turişti. "Avem siguranţa că ne veghează cei de la armată şi nu ni se poate întampla nimic", mărturiseşte un bărbat. Peste 120.000 de turiști au fost în weekendul trecut la mare. Însă aglomerat este acum şi în cursul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Travel » Câţi turişti mai aleg Eforie, după ce o mină de război în derivă a fost detonată în apropiere de ţărm. "Ne veghează armata"