Antena Meniu Search
x

Video Destinaţia din România care a detronat celebrele staţiuni Innsbruck şi Chamonix. Oraşul este extrem de popular printre turiştii străini

Un oraş minunat este mai aproape decât bănuiţi şi este iubit chiar şi de turiştii străini. Este vorba despre Braşov care - potrivit unui studiu de profil - depăşeşte chiar şi staţiunea austriacă Innsbruck sau celebra Chamonix Mont Blanc din Franţa. Ne lăudăm aşadar cu destinaţii perfecte pentru plimbări în natură şi munţi pitoreşti.   

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.11.2023, 12:52

Vezi și

Pe lângă centrul istoric şi zona Tâmpa, Braşovul se laudă cu zone montane uşor accesibile şi foarte frumoase. Există trasee care pot fi făcute la pas, cu bicicleta, dar şi rute de zbor cu parapanta.

Topul este dominat de Polonia, cu două destinaţii populare, Zakopane şi Karpacz. Pe locurile trei şi patru sunt Bled din Slovenia şi oraşul Braşov din România. Totodată, în top se mai regăseşte încă o destinaţie românească, şi anume, Sinaia. 

Acest clasament a fost realizat pe baza voturilor exprimate de utilizatorii Booking.com, pe categoriile natură, plimbări în natură şi zone montane. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » Destinaţia din România care a detronat celebrele staţiuni Innsbruck şi Chamonix. Oraşul este extrem de popular printre turiştii străini