Antena Meniu Search
x

Video Destinaţii de vacanţă pentru toate buzunarele. Cât ne costă o masă într-un oraş din vestul Europei

Şi dacă tot vorbim de vacanţă şi relaxare, vă spun că dacă plănuiţi un city break în Europa cu buget restrâns, ar trebui să mai luaţi în considerare un factor. Pe lângă biletele de avion şi cazare, pe care le căutăm din timp ca să fie cât mai ieftine, recomandat este să ştiţi şi cât vă costă să mâncaţi în oraş într-o zi.

de Redactia Observator

la 26.10.2021, 16:53

Vezi și

Cu siguranţă nu luăm masa în Vestul Europei, acolo unde preţurile nu sunt tocmai mici. Dacă aveţi un buget restrâns, trebuie să luaţi în considerare destinaţii din Estul şi Sudul Europei. Dar dacă vreţi să cheltuiţi mai mult pe mese savuroase, cele mai scumpe preparate se găsesc în ţările nordice. 

Destinaţii pentru un buget restrâns

Istanbul este fruntaş în topul destinaţiilor cu preţuri avantajoase atunci când mâncaţi în restaurante. După cum vedeţi şi aici, costul mediu pentru două persoane pe zi este puţin peste 17 euro. Oraşul din Turcia este urmat de Sankt Petersburg şi Budapesta cu cheltuieli în jur de 22 de euro pe zi. 

Pentru cei pe care îi ţin buzunarele mergem în vestul Europei. Cel mai scump oraş este Oslo. În capitala Norvegiei, cele trei mese pe zi depăşesc în medie 65 de euro pentru două persoane. În clasament, destinaţia este urmată de Copenhaga, oraşul norvegian Bergen, Helsinki şi Londra. 

Înainte de a vă face planurile, nu uitaţi însă să verificaţi şi restricţiile în vigoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Travel » Destinaţii de vacanţă pentru toate buzunarele. Cât ne costă o masă într-un oraş din vestul Europei