Meniu
Search
x

Video Explozie de rezervări pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria. Cât costă o noapte de cazare la Jupiter, Mamaia sau Eforie Nord

Românii se pregătesc pentru încă o minivacanţă! Mulţi nu-şi doresc decât să stea la răcoare şi să respire aer curat, iar destinaţia perfectă pentru un weekend relaxant este muntele. Sunt însă la fel de mulți români care nu se abat de la destinaţia tradiţională pentru vacanţa de Sf. Maria. Astfel, pe litoral s-a înregistrat o explozie de rezervări, cu 106 la sută mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

De Redactia Observator la 12.08.2022, 14:41
Vezi și

Asta, deşi preţurile sunt mai mari. Acum, tariful mediu pe o noapte de cazare este de 254 de lei. Declinul staţiunii Mamaia se remarcă, însă, şi cu această ocazie.

Mamaia, mai ieftină decât staţiunea Jupiter

În timp ce un pachet de trei nopţi de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele din staţiunea Jupiter trece uşor peste o mie de lei, acelaşi pachet - în Mamaia - este de 960 de lei. Când vine vorba despre Eforie Nord, situaţia se schimbă radical, mai ales în cazul hotelurilor de patru stele.

Un pachet all inclusive, cu trei nopţi de cazare, se apropie de 2 mii 400 de lei pentru o cameră dublă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Travel » Explozie de rezervări pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria. Cât costă o noapte de cazare la Jupiter, Mamaia sau Eforie Nord