Antena Meniu Search
x

Video Kefalonia, paradisul din Grecia cu apă ireal de limpede, dealuri cu chiparoși și plaje exotice

O apă ireal de limpede, dealuri pline de chiparoşi şi plaje exotice. Este oferta excepţională a insulei Kefalonia din Grecia, mai puţin cunoscută decât "vecinele" Corfu sau Zakyntos. O vacanţă în cea mai mare insulă grecească din Marea Ionică te provoacă la excursii zilnice pentru a putea descoperi acest loc rupt din paradis.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 18:10

Vezi și

Îmbrăţişată de coastele împădurite ale munţilor, Myrtos ocupă un loc bine meritat în topul celor mai frumoase plaje ale lumii. Privită de sus, îţi taie răsuflarea. Nu degeaba este şi cel mai fotografiat loc al insulei Kefalonia. 

Toate acestea se întind pe aproape 250 de kilometri de litoral. De la plaje cu pietricele albe ca spuma laptelui, până la cele cu nisip fin, preferate de familiile cu copii. De neratat este plaja cu nisip roşiatic şi maluri înalte de lut. Tot aici, o mulţime de peştişori vin să îţi mânânce direct din palmă.

Kefalonia are şi cel mai înalt munte din zona Ionică

Cu brazi crescuţi în roci masive. Iubitorii de drumeţii găsesc aici apusuri spectaculoase şi… răcoare. Satele pescăreşti au şi ele farmecul lor. Cu magazine cochete şi case cu arhitectură veneţiană, îmbrăcate în flori. Seara, tavernele sunt pline de turişti veniţi să savureze vestitele mâncăruri greceşti.

În ultimii ani, Kefalonia nu mai are secrete pentru români. Mulţi ajung aici cu maşina, chiar dacă trebuie să străbată 1.400 de km.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Travel » Kefalonia, paradisul din Grecia cu apă ireal de limpede, dealuri cu chiparoși și plaje exotice