Antena Meniu Search
x

Video Lacul Bodi, paradisul din Maramureș vizitat de tot mai mulți turiști: "Să poftească la Mogoşa!"

Maramureş este una dintre destinaţiile preferate ale românilor. Şi pe bună dreptate, mâncarea delicioasă şi peisajele de poveste ne fac să intrăm imediat în Starea de Vacanţă. Mergem astăzi la Mogoşa, unde Lacul Bodi atrage sute de turişti în fiecare an. Natura aici este spectaculoasă, iar apa lacului este perfectă pentru o bălăceală bună într-o zi caniculară de vară.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 22.06.2022, 21:54

Vezi și

Într-o zi toridă de vară, turiştii care ajung în Maramureş se pot bucura de peisaje superbe, dar şi de o bălăceală reconfortantă într-un lac care a împlinit deja un secol. Aflat la poalele Munţilor Gutâi, la 700 de metri altitudine, Lacul Bodi este locul perfect de distracţie şi pentru adulţi şi pentru copii. Cei care ajung aici revin, mai ales că locurile minunate creează dependenţă.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai mult, din această vară, pe lacul Bodi vor putea fi practicate şi sporturi nautice. Iar în cazul puţin probabilă în care se satură de bălăceală, turiştii pot alege să se odihnească sau să facă drumeţii. 

Cornelia Lupșa, administrator domeniu: Există trasee de drumeţie, de biciclete şi nu în ultimul rând pot să ia masa pe malul lacului, lângă o băutură răcoritoare. 

Intrarea pe domeniul turistic este gratis. Staţiunea Mogoşa se află pe raza administrativă a oraşului Baia Sprie, la doar 17 de kilometri distanţă de Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Lacul Bodi, paradisul din Maramureș vizitat de tot mai mulți turiști: "Să poftească la Mogoşa!"