Antena Meniu Search
x

Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"

Locul din Europa care a cucerit o turistă. Femeia a descris bijuteria ascunsă drept „cel mai frumos loc din lume”. Locul se află la doar câteva ore de România. 

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 11:57

Locul din Europa care a fermencat o turistă. Se află la doar câteva ore de România
Locul din Europa care a fermencat o turistă. Se află la doar câteva ore de România - Profimedia

Este un loc uimitor pentru drumeții, explorarea orașelor pitorești, admirarea plajelor și munților superbi, toate se găsesc în Muntenegru. Deși e o țară mică, turiștii spun că este „subestimată” și cu siguranță este o locație în care merită să-ți petreceți vacanța, potrivit Mirror.

Locul din Muntenegru care a fermecat o turistă britanică

După ce a petrecut ceva timp în Golful Kotor, Muntenegru, reporterul Mirror Susanna Galton a descris locul drept un loc „încântător și relativ nedescoperit” care i-a făcut să-și dorească să se întoarcă.

Articolul continuă după reclamă

O tânără pe nume Jessica și-a împărtășit experiența pe TikTok în urma unei vizite recente. Și-a petrecut mult timp lângă apă - luând masa la restaurantele de pe coastă și admirând priveliștile. Unele dintre cele mai populare locuri de plajă includ Golful Kotor, Tivat, Kotor, Bar, Ulcinj și Stari Bar. Femeia a descris locul drept „cel mai frumos loc din lume”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Travel » Locul din Europa care a fermecat o turistă. Se află la doar câteva ore de România: "Cel mai frumos loc din lume"