Antena Meniu Search
x

Păpușile gigantice au luat cu asalt străzile din Craiova. Festivalul Puppets Ocuppy Street va anima străzile orașului până pe 1 septembrie

Lumini, muzică, voie bună şi păpuşi uriaşe! Aseară, la Craiova, s-a dat startul Unui festival special. Sute de adulţi şi-au dus copiii la spectacolul inedit de pe străzile oraşului. Bănia găzduieşte pentru a opta oară acest eveniment care se întinde pe o săptămână. 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 26.08.2021, 08:09

Vezi și

Cel mai mare festival de arta animaţiei din România a început încă de aseară, cu celebra paradă a păpuşilor supradimensionate. 

Cristina Oprea, reporter Observator: În spatele magiei se ascunde truda de luni de zile şi munca a zeci de artişti pentru a da viaţă păpuşilor gigant. 

Cosmin Dolea: Munca e o muncă colectivă, e o muncă titanică, dar uite efectul! Acesta este spiritul de la Craiova, acesta este Puppets Ocuppy Street, Teatrul Colibri şi invitaţii noştri, prietenii noştri, în fiecare an. 

Sute de oameni şi copii au ieşit în stradă pentru a admira păpuşile gigantice. Spectacolul de lumini şi muzica au completat tabloul de carnaval. 

Timp de opt zile, până pe 1 septembrie, Craiova se transformă într-o imensă scenă a distracţiei. Peste 100 de companii de teatru private şi artişti independenţi s-au înscris în ediţia de anul acesta, iar printre participanţi se numără şi oameni din ţări precum Turcia, Grecia, Rusia sau chiar şi din Mexic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Travel » Păpușile gigantice au luat cu asalt străzile din Craiova. Festivalul Puppets Ocuppy Street va anima străzile orașului până pe 1 septembrie