Antena Meniu Search
x

Video Pârtiile deschise cel puţin până după sărbătorile de Paşte. Se prelungește sezonul de schi

Veşti bune pentru pasionaţii de munte! Se prelungește sezonul sporturilor de iarnă, în masivul Postăvarul. A fost suficient de frig, în ultimele nopți, pentru ca stratul de zăpadă să poată fi împrospătat, iar administratorii pârtiilor să ne asigure că, în zona superioară a masivului se va putea schia, chiar şi de Paște. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 31.03.2023, 08:29

Vezi și

30 de mii de metri cubi de apă pulverizată fin, prin tunurile și lănciile răspândite în întreg masivul, asigură acum un strat consistent de zăpadă. 

"Pentru perioada asta, se schiază foarte bine. Pârtiile sunt foarte bine amenajate, bătătorite, vremea frumoasă, totul este ok."

''Grozave. Da, sunt foarte bune pârtiile, un pic de gheaţă, de dimineaţă.''

''Soare, zăpadă...temperatura ok, se putea şi puţin mai rece, dar suntem mulţumiţi.'' 

Pe acelaşi subiect

Pârtiile unde se poate schia cel puţin până de Paşte

Sunt deschise toate pârtiile din zona superioară a masivului Postăvarul: Kanzel, Ruia, Doamnei, Lupului și Drumul Roșu. Iar dacă temperaturile pe timpul nopţii rămân negative, ar putea fi aranjate și pârtiile din zona joasă, pentru ca turiștii să poată ajunge pe schiuri direct în Poiana Braşov. 

Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Brașov: Noi sperăm că cel puţin până după sărbătorile de Paşte, de Paştele ortodox.Dacă vom mai avea condiţii optime, atunci vom prelungi sezonul, până în 30 aprilie.

O cartelă cu 20 de puncte costă 100 de lei. O urcare cu telecabina Capra Neagră sau cu telegondola consumă cinci puncte, una cu telecabina Kanzel patru puncte, iar una cu telescaunul Ruia trei puncte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Travel » Pârtiile deschise cel puţin până după sărbătorile de Paşte. Se prelungește sezonul de schi