Antena Meniu Search
x

Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit cu Wizz Air trebuie să prezinte obligatoriu un paşaport. De când se aplică regula şi cine face excepţie

Pasagerii care aleg să călătorească în Regatul Unit trebuie să prezinte un paşaport începând cu luna octombrie. Compania aeriană Wizz Air a făcut anunţul joi.

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 15:35

asagerii care călătoresc în Regatul Unit cu Wizz Air trebuie să prezinte obligatoriu un paşaport
asagerii care călătoresc în Regatul Unit cu Wizz Air trebuie să prezinte obligatoriu un paşaport - Profimedia Images

"Până în 2025, singurii pasageri exceptaţi de la regulă sunt cetăţenii UE care au permis de reşedinţă temporară sau statutul de rezident permanent în Marea Britanie", se menţionează în respectivul comunicat.

Totodată, pasagerii care prezintă doar o carte de identitate la intrarea în ţară vor fi întorşi din drum la graniţă şi vor fi consideraţi "pasageri inadmisibili" (INAD - pasageri cărora le este interzisă intrarea). Wizz Air nu va mai accepta la bordul avioanelor sale pasageri care vor să intre în Regatul Unit doar cu buletinul, conform Agerpres. 

Compania aeriană îşi sfătuieşte pasagerii să pregătească paşapoarte valide în cursul acestei luni. De asemenea, încurajează pasagerii să verifice constant sursele oficiale pentru a găsi informaţii suplimentare şi pentru a confirma îndeplinirea tuturor condiţiilor de călătorie sau schimbările de ultim moment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Pasagerii care călătoresc în Regatul Unit cu Wizz Air trebuie să prezinte obligatoriu un paşaport. De când se aplică regula şi cine face excepţie