Antena Meniu Search
x

Video Peisaj magic la Cota 2000 din Sinaia. Pârtii goale și zăpadă proaspăt bătătorită

O zi perfectă la munte nu înseamnă doar mutlă zăpadă, ci şi soare. Turiştii care au urcat azi la Cota 2000 din Sinaia au avut parte de ambele. În plus s-au putut bucura de pârtii goale, pe care abia dacă s-au mai întâlnit cu alt schior.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 20.01.2022, 22:03

Vezi și

Un tablou magic desprins din vederi. Aşa arată o dimineţă de iarnă îmblânzită de soare pe munte.  E ora la care ratrack-urile sunt deja la treabă. Pregătesc pârtiile de la Cota 2000 pentru turişti. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa începe o zi frumoasă la Cota 2000, pe domeniul schiabil al staţiunii Sinaia. Într-o parte este platoul Bucegilor, cu vârfurile Coştila şi Caraiman, iar în cealaltă parte descoperim scăldate în lumina soarelui de dimineaţă, instalaţiile de transport pe cablu şi pârtiile din Valea Soarelui şi Valea Dorului, amenajate ca-n palmă.

Schiorii care se trezesc devreme se bucură de zăpada proaspăt bătătorită şi de pârtii goale.

Maria Floricică, director Gondola Sinaia: Avem aproximativ un metru de zăpadă naturală sus pe pârtiile din Valea Soarelui şi Valea Dorului, am deschis alaltăieri şi pârtia nouă care este pârtia de joasă altitudine prin pădure, ea este amenajată cu zăpadă artificială.

Pe acelaşi subiect

Sfaturi pentru cei care vor o experiență de neuitat la munte

Înainte să mergeţi la schi, e bine să verificaţi dacă instalaţiile pe cablu funcţionează, cu ajutorul camerelor care transmit imagini în direct. 

Maria Floricică, director Gondola Sinaia: Şi să nu pună Sinaia în căsuţa de căutare, ci Cota 2000 sau Vârful Furnica.

Nu uitaţi să respectaţi regulile pe pârtie, indiferent cât de liber este, ca să evitaţi un accident. La Voineasa un schior nu a făcut o şi a spulberat în viteză o tânără. Spre norocul lor, amândoi au scăpat teferi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Peisaj magic la Cota 2000 din Sinaia. Pârtii goale și zăpadă proaspăt bătătorită