Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Peste 100.000 de turişti vor umple plajele în acest weekend. Preţurile înainte şi după minivacanţa de Sf. Maria

Se anunţă cea mai aglomerată perioadă pe litoral. Peste 100.000 de turişti sunt aşteptaţi să ajungă în acest weekend la mare, iar asta se vede cel mai bine la recepţiile hotelurilor. Ofertele sunt diverse, iar cele mai căutate rămân pachetele de vacanţă.

de Cristina Niță

la 02.08.2024 , 08:07

Sunt tot mai puţine locuri libere şi asta fiindcă pentru acest weekend gradul de ocupare este de 100% în aproape toate unităţile de cazare. Litoralul va fi, deci, un furnicar în următoarele zile, cu undeva la aproape 130.000 de turişti pe plajă. 

Preţuri pe litoral în luna august

Cât despre preţuri, ofertele sunt diverse şi diferă de la o staţiune la alta. Spre exemplu, dacă ne dorim să rămânem timp de 5 zile la mare înainte de Sf. Maria trebuie să plătim aproximativ 775 de lei de persoană la un hotel de 3 stele din Mamaia. În Mamaia Nord preţurile sunt ceva mai piperate şi pornesc de la 1021 de lei de persoană. Iar în Neptun şi Eforie Nord pachetele pentru tot atâtea nopţi de cazare variază între 680 şi puţin peste 800 de lei. 

Vezi și

În schimb, dacă ne planifică vacanţa după 15 august, pentru aceleaşi pachete am putea plăti mai puţin. Mai exact, preţurile în Mamaia vor porni de la 654 de lei de persoană, în Mamaia Nord în jur de 870 de lei, iar la Neptun şi Eforie Nord vom scoate din buzunar între 630 şi 660 de lei. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Luaţi în calcul ca după pensionare să vă mutaţi în alt oraş?
Observator » Travel » Peste 100.000 de turişti vor umple plajele în acest weekend. Preţurile înainte şi după minivacanţa de Sf. Maria