Antena Meniu Search
x

Video Reacția unor turiști străini, în vacanță la Canionul Șapte Scări: Mă simt chiar bine şi locul este minunat. Toată natura din România este superbă. 

Vremea la munte a fost numai bună pentru drumeţii. Sute de turişti au fost în acest weekend la Canionul Şapte Scări, unde se află şi cea mai lungă tiroliană din România. Oamenii s-au relaxat şi s-au bucurat de mişcare în aer liber. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.10.2021, 21:45

Vezi și

Fie că au vrut să se dea pe tiroliene sau să viziteze Canionul Şapte Scări, masivul Piatra Mare a fost loc de întâlnire pentru sute de turişti în acest weekend. Iar printre aceştia au fost şi câţiva străini, care au fost impresionaţi de peisajul din România. 

Turist străin: Canionul 7 Scări a fost minunat. A fost puţin înfricoşător la început, dar am făcut faţă în cele din urmă şi sunt încă în viaţă. Mă simt chiar bine şi locul este minunat. Toată natura din România este superbă. 

Turist străin: Foarte frumos. Este puţin complicat să urci, trebuie să faci ceva efort fizic, dar nu este prea greu. Până şi un om bătrân ca mine se poate descurca. Este chiar bine. 

În plus, şi vremea a ţinut cu iubitorii naturii. Au fost 15 grade la orele prânzului. 

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată o zi perfectă de toamnă la munte: soare, dar nu arşiţă, aer curat şi zone turistice uşor accesibile, la pas. sau în aer. 

Constantin Săcelean, administrator Canion 7 Scări: Canionul 7 Scări este unic în ţară, ca să spun aşa. Tiroliana 7 Scări este cea mai lungă din ţară, patru kilometri de cablu. Sunt foarte frumoase, zona e pitorească. 

Preţurile pentru aceste obiective turistice sunt la fel ca anul trecut. 10 lei pentru vizitarea Canionului 7 Scări, 100 de lei tronsonul complet cu tiroliana sau 70 de lei jumătate de traseu. Iar pentru cei mici, tariful este de 20 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Travel » Reacția unor turiști străini, în vacanță la Canionul Șapte Scări: Mă simt chiar bine şi locul este minunat. Toată natura din România este superbă.